torsdag 25 juni 2009

Dagens middag

Snabb och lätt sallad!
Färskpotatis, nektariner, gurka och basilika med stekt haloumi.
Ett par tag med pepparkvarnen, lite salt och balsamicovinäger!
Till det gjorde jag en youghurtröra med riven gurka, vitlök och färsk ingefära, lite åt tzatsikihållet.
Angående att koka färskpotatis så vill jag ge er ett smaskit tips!
Tillsätt en eller ett par klickar riktigt smör i kokvattnet tillsammans med potatisen! Smaken blir mycket fylligare!
MUMS!
Todays Dinner
Fresch potatoes, peatches (the ones with the satin peel, not the velvet peel), cucumber, bassil and halloumi.
Add a little blackpepper, some salt and some balsamico vineager.
A little tip about boiling frech potatoes, try to ad some butter to the boilingwater, it gives the potatoes extra flavour!
I made a cold sauce of youghurt and cucumber, garlic and fresch ginger!
YUMMY!!!


Ses snart igen!
/Nadja

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Skriv gärna en rad eller två, då blir jag glad!