tisdag 15 december 2009

Bangwave

Här leker jag och lillen i sägen i vårat rum hos mina föräldrar (I söndags såg jag att den här tapeten satt i ett rum i Foyle´s war, det tyckte jag var roligt!)
Me and my son plays in our room at my parrents home (This sunday I saw this wallpaper in Foyle´s war, that made me smile!)

Jag bad mitt hjärta om hjälp med att ta bilder på min frisyr för jag ville visa min snygga våg i luggen som jag gjorde efter att ha lagt pincurls. Ni får se vågen från sidan, de flesta bilderna blev suddiga...
I had my darling to take some pitchures of this do. This was the only one that weren´t blurry. You can se my bangwave, it was set in pincurls.
När jag ändå håller på och visar frisyrer slänger jag in den här också ;)
Här provar jag min mammas dunderstarka glasögon som jag blev helt vimmelkantig av. Men titta inte på mitt ansiktsuttryck, titta på mitt fina hår istället!
(Jag tycker jag ser ut som en sträng lärarinna)
Jag skulle verkligen vilja visa fler bilder av mitt hår men jag har ingen som kan fota just nu eftersom det är så mörkt på kvällarna när lillens pappa kommer hem...
I show you this hair do when I have started ;) I tested my moms superduper glases (don´t you think I look like a strict teacher to?) that made me all dizzy. Don´t look at my face, look att my hair!
I would really llike to show you more of how i make my hair but I don´t have anny to take photos while there is ligth out...
Ses snart igen!
/Nadja

5 kommentarer:

  1. Jag har en mission i livet och det är att kommentera alla o kommentars inlägg som gjort, nu skriver jag på det senaste och det innebär ju själfallet inte att det blir noll kommentarer för evigt på detta fina inlägg, även om vi räknar bort mitt!
    Ja, jag vet att det blir rörigt, men det som upprör mig mest av dina fina inlägg är att dina bloggpolare inte kommenterat Konny, krokodilen, som jag egentligen tror är en Kajman (okej, jag kan ha fel)
    Av erfarenhet så ska jag inte skriva mer på din fina blogg, då det kan skapa oro om vad det är för komplett galning som skriver så det är bäst att sluta i tid och bara önska en God Jul och Gott Nytt År!
    Mvh ifrån en som heter Peter Olofsson!
    PS: Nu skrev jag en rad....hm..kanske två hoppas du blev glad!

    SvaraRadera
  2. Vad duktig du är på att göra frisyrer!

    SvaraRadera
  3. oumberligating:Du får gärna kommentera mera ;) Jasså! Du tror att Konny är en kajman! Vad spännande, ska kolla vidare på det spåret! God jul och Gott nytt år själv!

    Mari: Tack så mycket!

    SvaraRadera
  4. You have amazing eyes

    SvaraRadera

Skriv gärna en rad eller två, då blir jag glad!